Hon är det här partyts ljus

Ligger och kollar på en jättebra film som är på 5an. Jättebra är väl att ta i men...
Är så lycklig så jag blir olycklig.
Det är jobbigt.

30 april

Asså hahaha, en bild från Jonnas dator

Hejsan, sitter hos Jonna som är helt insatt i konståknigs vm,man får inte ens prata.. hehe. Jag sitter och bygger kinderäggs leksaker, ett rött hus. aaa men nu ska jag fortsätta bygga
Hejdå / Byggarebob

Vi är annorlunda



haha, majbrasan på ängen är redan nerbrunnen, epic fail. Men vi ska ändå bojkotta valborg och gå på bio ikväll istället. Ska vi se Water for elephants eller Red riding hood? det är frågan.. Snart ska jag gå till Jonan och vi ska vidare mot kungsträdgården. Och imorgon ska vi köpa en rullgardin till mitt rum, äntligen! man får ont i ögonen för att det är så ljust, aa så det är bra.

Vendela


Det är fredag och jag är sugen på godis



God eftermiddag, slutade klockan 2 och gick direkt hem, ska träffa felicia snart och ska hjälpa henne att baka sen ska jag och jonna åka iväg till söder. hahaha hände väldigt mycket i skolan idag.. först så hade Annika våran lärare beslagtagit en elev i nian med en flaska vodka, och då fick rektorn gå igenom allas skåp i hela våran korridor och allas väskor..herregud det var as läskigt!! skoja. aa sen i sexan finns det en liten annorlunda pojke som frågar alla tjejer om hårspray och hårstrån, wierd jag vet. Och vi åt lunch med han idag och han är hur söt som helst! han kom och satte sig vid oss. Och han hade inte så mycket kompisar och hade värsta dödstankarna och han sa att han alltid var ledsen..men sen blev han glad och vi sa att han fick sitta med oss på luncherna när han ville! hehe vi är så snälla hihi.

Juste vi hade vårskrik idag med så om du hörde massa fula skrik så vare vi, hehe. Och våran lilla manskör varså duktiga förutom att man inte hörde dem men det spelar ingen roll!

Nu ska jag gå till Felicia, puss / Vendela

Uppdate : inlägget var lite till thea efterssom hon inte var med


Idag är det Torsdag

Notis : jag bytte kläder, ångrade mig sen thea!

sho! kom hem från skolan och åt pankisar, hehe vi hade gympa idag och den lektionen sög hehe vi körde kull, det var sämst. vem bryr sig? ingen. Imorgon är det manskören i skolan hoho! och vårskrik..hatar det man får ont i öronen då. mes. jag vet


ser ni ormen!? jag blev så himla rädd, var skit nära att kliva på den.. aa gick i skogen. hehe


När du strippar och klär av dig är det samma grej

Notis: vendela såg inte alls ut så där idag hon ljög!
Nu har jag precis ätit middag, lyssnar på veronica maggio och ska hoppa in i duschen strax, och sen PACKA :D ska ju börja köa ikväll! Och ska försöka hinna med någon läxa också...
Fick mvg på svenska nationella förresten :)

Dagens Klädsel


Klänning- zara, tröja- lindex

Nu ska jag kila iväg till skolan, ha det bra!
Puss Vendela


Snälla bli min

Ligger i min nya jättesoffa och är kissnödig som en halv indianby och är aaaaaaaasglad :D
Och cool. Skoja. Men nu har jag kissat vilket var det skönaste jag gjort idag utom när jag var ute på en powerwalk som egentligen bara skulle vara en promenad i ett försök att finna sig själv, men gick typ 6 km hahah :)
Nu ska jag fixa mig lite och så..
Så godnatt!
Puss/thea!

27 april


Är inne på gymnasie antagningen och ändrar lite i mina val, vet inte vad jag ska göra. hjälp. Fick veta idag att jag fick VG+ på boksamtalet, helt ok och på fregdag får man veta sina nationella i svenska, det gick dåligt jag hann inte ens klart med läsförståelsen.. herregud. Nu ska jag titta på Glee och sova!

Adjö Vendela

TVÅ STEG FRÅN PARADISE (hellyeah)

Tjabbatjena hallå.
Tveksam om jag ska sätta det här inlägget i "inköp" eller i "thea". Får bli en thea.
Har iallafall köpt den här lekdräkten idag!
Älskar den redan. (satte på den direkt närja kom hem he he he he)
Men nu måste jag städa lite i min hall, vi hörs ikväll igen!!!

vita svalor



Mitt nya linne som jag inhandlade idag

sitter förövrigt och äter min pasta och skriver på spanska läxan, kort dag idag och det var skönt, jag och thea åkte in till stan en snabbis och jag hittade ett par jätte fina gamla jeans shorts så ba när jag provar dem slutar knappen vid höfterna, man ba ja.. hehe. Nu ska jag äta något mer gott.. vi har cheescake i kylen, hoho!

Juste tack för alla komentarer, ni är bäst!
Kram vendela


Jobb på G


hallo! har nyligen kollat på ett Glee avsnitt och fick just veta att våran granne undrade om jag var intesserd av vara barnvakt, man ba hell yes! pengarpengarpengar, hohoo! nu ska jag ta en dusch sedan blir det Desperados mujeres... hehe skit samma.

Idag hade vi tre lektioner det var väldigt skönt tyckte vendela & hennes kompisar. skoja..imorgon kanske vi ska ha picknick men om jag känner mina kompisar rätt så blir det nog inte av, hehe. + att det kanske ska regna, vilket det gör nu, vilket suger. åååhh juste det bor massa rävungar utan för vårt hus i skogen och dom är bäst! älsar dom , underbara. 

Puss / Vendela

Idag mös jag i solen på balkongen!

Och läste och sånt mysigt!
Nu är det dags att sova snart, och imorgon börjar skolan. Sista lovet i gundskolan tog precis slut. Det känns så jävla bra!

periska


jag & min burk
tjo bre dyllan här skoja, min lillebror kallar mig det och jag hatar det.. idag har vi haft gäster, helt ok. jag vet inte vad jag ska skriva nu........... hejdå / Dyllan


Jag ramlar gatan fram

Hej alla!
(ni är ju så många)
Skrämde typ livet ur vende idag,hahhahah skrattade så mycket. Ni behöver inte veta vad det var hahahahah.
Sitter iallafall och taggar, för på fredag ska jag se håkan igen!! Och förhoppningsvis träffa honom också. Och stefan.
Bara så ni vet så har jag kramat håkan 2 gånger, fått en låt tillägnad till mig...och fått tre kramar av stefan. Fina älskade stefan!


Ni är så äckligt underbara. Love.


23 april



Godmorgon, sovit gott? lol som om någon svarar på det lixom.. Aa idag så tänker inte jag sitta inne så jag ska gå ut snart och göra något varesig själv eller inte! Men först alltid en dusch! skoja duchade förra veckan redan.

Det här inlägget blev dåligt har inga idéer längre...
Puss och glad påsk Vendela


Sneak peak



Uppfinnarjocke är tillbaka, höhö hittade dessa fina pärlor från egypten och satte ihop till ett halsband, fyndigt!
Nu ska jag packa det sista sen bär det av till mor.
 puss Vendela <3


Coral



Det (och ett värmeskydd) fick följa med hem i väskan idag, yez nu ska jag torka håret och läsa en bok, skoja aldrig i hela mitt liv! hehe nu ska jag äta en kanelbulle.

puss Vendela


The only one I've loved, she was a superstar

Såhär snygg var jag innan jag mötte vendy idag. Nu ska jag städa och dra till mamma. Linnet jag har på mig köpte jag igår. Idag köpte jag ingenting. Eller jo - ska på håkan om en vecka. Blocket <3

Me and my friends



shobre. ska ta ett snack med Thea nu för vi behöver komma iväg snart eftersom det ska bli 18 grader och strålande sol! underbart.

Idag får med veta det preliminära intagningspoängen också, känns inte som att jag ska komma in någonstans..hehe. Nä nu ska jag ta en till kanebulle och klä på mig, Adjö


Du är det finaste jag vet

Lyssnar på håkan. Älskade älskade håkan. Och kollar på bigbrother. Ska upp rätt tidigt imorgonbitti, för jag och vendy ska ju komma iväg till stan hyfsat tidigt!
Fina malin.
Idag köpte jag ett linne btw. Visar det imorgon!

Those dancing days

fotade häromdagen
Hej gänget jag är tillbaka!
Fast nu drar jag för nu kom pappa med thaimat!


Axibolaget häxan surtant



 Tjena favoriten här! skoja, thea har hjort 7 inlägg i våran blogg än så länge.. du är dålig, hör du det!? idag åkte vi till skärholmens centrum, vet inte varför för att ha någonting att göra lixom. lol

Pappa kom nyss med ett erbjudande att jag skulle få 100 spänn för att skrubba och pensla balkonggolvet imorgon, najs mannen! isåfall får jag göra det imorgon bitti för jag och thea ska iväg på rackartyg över dagen..


20:41



Hej folket! Står och bakar chokladbollar och har inget liv, idag har jag hängt i stan med Jonna och Amanda köpte inget förutom ett par örhängen. Hoppas ni har en bra kväll för nu måste jag rulla chokladbollarna!

puss vendela


måndag



Ska dra iväg till staden med min vän nu och äta glass och sådant skojigt, 16 grader ute har redan varit ute idag iof för det här lovet ska inte dagarna sovas bort inte! lol. nu ska jag ta på mig något och röra mig mot tunnelbanan.

Det var ett tag sen man hörde något av thea, hehe hon är och köar för håkans konsert just nu, hehe hon ringde igår och var as glad för dom hade sett honnom och pratat med han igår kväll, och hon satt mitt emot oskar linnros på tunnelbanan, häftigt.

puss Vendela

Gold diggers

   
Olyckligt kär

god kväll på er jag har nyss ätit middag och är väldigt sugen på att gå på promenad.. vänta ska bara kolla på termometern....såå det är 18 grader nu i solen ioförsig men ändå! gud vad härligt, nää nu ska jag vattna min älskade blomma som pappa glömde vattna när jag var hos mamma så nyr ser den helt ynklig ut.....

vendela


Fit


tjoo thea kommer om 10 minuter då ska vi iväg och gymma, hohoo fett grymma. har lite träningsverk i magen från igår också..nu ska jag äta klart min banan och möta henne! tjo vendela

Merkurius


HAHA

God dag, jag åt gröt nyss och nu jag mår as illa. gröt är äckligt. Idag är planerna att gymma och kanske sola med mina kära vänner, ska ringa thea nu efterssom så fort man skriver något till henne loggar hon ut... idi. men först måste jag städa mitt rum, hehe adioos, nej vänta......... nu svarade thea / vendela

Be unique

 
nu ska jag se på glee resten av kvällen och knapra på mina serios muslibars!!!! tjoo vendela


Thank god it´s friday


Sicken Frän
tjo, nu är det äntligen påskis låv, fett skönt. Hade so prov idag och det gick helt okej! är fett hungrig trorjag ska ta en till sirius musli bar. dom äger. pusss / vende


Du är det finaste jag vet



Laddar ner första säsongen av Glee, så himla mysig serie. En halvtimme kvar nu så hinner tugga i mig något och göra kvälls sysslorna! Trevlig kväll, vendela


13 april

tja! kom hem nyligen efter att ha suttit 3 timmar hos frisören med min kära vän felicia som färgade sitt hår rött, mega häftigt! super snyggt blev det. hade tidigare boksamtal i skolan idag och det gick helt okej faktist, hade inte läst klart slutet av min bok, hehe. här har ni lite bilder från dagen pusss vendela





I need you

Tjaabbatjenahallå jag säger så!
Ligger i soffan och hostar och håller på. Soft fast not.
Börjar bli time att snyta sig och sen ska jag äta middag och plugga. Kul tisdag. Men imorgon är det onsdag vilket betyder massa engelska och svenska muntlig grej. Hoppas att jag inte har mer ont i halsen imorgon alltså...!
gamling.

11 april


Såg nyss på Fenomen på datorn (hehe) jag tycker faktiskt sånt är himmla häftigt, det var typ som harry potter när han gjorde sådär med fjädern, vimgardium laviåsa. Nu ska jag gå och hämta lite danonino yogurt! ...... den var slut. / vendela

jag är döden.


OJ hahaha
dagen började med att jag fick veta att jag fick Vg på båda spanska proven, helt ok! det var världens äckligaste lunch i skolan det va tortelini med ostsås, mår så illa av lukten. käkade pazzzta istället. fast det blir äckligare imorogn för då är det isterband grå korv. då blire fram med ryggsäcken och packa matsäck!

 aa nu borde jag ta upp matten men jag orkar verkligen inte funderar på att bara strunta i det och det får gå som det går. nu ska jag göra annat, tjoo! / Vendela


some new





Kan visa på sen någon dag men nu måste jag plugga, puss!
/ Vendela


långa nätter



Dax att läsa igen, au revoir


Svar

har ni bal i skolan? vad har ni för funderingar runt de tjejer? <3

Svar : Självklart har vi bal i våran skola, balen som man har gått och längtat till i 3 år..  och nu är det bara 2 månader kvar och det känns lite tråkigt att allt ska ta slut..hehe men det kommer nog bli jättekul! när det gäller klänningar och så tycker jag man ska vara stilren alltså inte för mycket accesoarer och så, det är mitt tips!

 

Ain´t No Reason



ska ha en.
Godmorgon, gör ett tidsinställt inlägg för er som är uppe tidigt, fett snällt. Aa idag som egentligen är imorgon ska jag försöka plugga lite och försöka gå ut och röra på mig, hmm.. vi får se hur det går, hehe.


en fin bild



Trött. måste läsa i min bok också, puss


inspo


Vendela


cinco


idag

Goddag mina vänner , kom nyss hem från bussen efter att ha sett på film hos jonna med thea, idag hade vi bara engelska nationella tror det gick bra, eller... äsch i helgen är det endast jag som kommer blogga för thea ska bo hos sin mor då! japp nu ska jag äta chicken nuggets!


du är ful.

 
sitter hemma i tyresö. en timme från stan. ska rida. vill inte. jag vill till bikbok!!! när jag kom hem så ba ser jag på hemsidan att det är 50 % på allt i hela butiken nyheterna och allt. vill dö. hatar alla. hejdå.

Kissnödig

Åh dör för det här, allt från weekday. Dags att dra dit snart va.
Speciellt långklänningen. Fysatan vad snygg!
Men nu ska jag kissa och sen skriva lite på min uppfinning!
/Thaaaer

Glida runt, hänga runt, låna pengar



hey! här sitter uppfinnarjocke med hammaren i högsta hugg! jag har kommit på en skitbra uppfinning! en grej som håller upp boken när man läser för den som tycker sånt är kul. nää nu måste jag fortsätta tjoo! / uppfinnarjocke

Jag kan inte ens stå om du inte ser på

Lent hår
Nej men tjena. Våran uppdatering är helt bra. Fast.
Aja, idag har jag inte gjort ett skit förutom varit i skolan, plattat håret och pluggat lite sådär... Ska ta lite bilder och sånt kul nu!
Pussisar!

skön mix

HAHA, ville vara som alla andra och skickade in en bild på mig till 118 800 och frågade vilken kändis jag var lik,
 fick svaret : tjena snygging, vilket härligt sug i blicken- super vacker är du. du är lik en skön mix mellan Lisa kudrow och supermodellen sascha Pivovarova. kram 118 800.
 
hmm.. vad tycker ni? / Vendela


3 saker ni inte visste!



* jag avskyr oliver. dom smakar skit.
 
* min favoritfärg är neonbrun.

* jag sket nyss.


Long live rock n' roll

Haha det går bra för våran blogg! Såhär såg jag ut idag iallafall. Eller ser fortfarande ut. Nu ska jag bajsa och äta middag. Puss!

white


Underbar.
vendela


salam ( hej på azerbanjanska )



idag skulle vi spela badminton ( fett lol!) nej... ganska kul faktiskt. men sitter och pratar med thea nu och hon ska köpa en present till sin far idag och sen ska vi sola. fett leskigt. skoja. eller nej.

Idag ska jag äta jätte god mat till middag, längtar så mycket tills ikväll!! fett gott alltså.

salty licorice


stora lillebror

Har nyligen ätit middag och ska se på film med min kära lillebror, juste HAHA han ser ut som ett ekollon för hans hår är ganska långt så ligger det såhär slätt mot huvudet hehe... nu kom den där jobbiga spotify reklamen med barnet som pratar om majblommor... hon är jobbig.

Annars mår bra. tuggar tuggumi. nää nu ska jag sätta på tvn! adios

12:23



God dag, ska göra mig iordning och dra iväg med mor min på lite ärenden i staden. ska försöka ta en promenad eller springa sen i eftermiddag, vi får se hur dt går......förmodligen som vanlgt = vara hemma istället, hehe

Nej nu ska jag klä på mig och käka något, hörs sen! pusss


NU: duschen...eller?

Måste bara påpeka hur otroligt HET jag är på nedanstående bilder. HEH. Vad ska jag säga. Rolig fredagkväll. Har inget godis. Har inga vänner. Har ingen tv. Har ingen läsk. Har ingen bra film (bara dåliga). Ja kul fredag som sagt.
Nu ska jag kila in på mitt rum och duscha lite. Inte för att jag har någon dusch i mitt rum. Dålig ursäkt för att dra bara. Tjadå.
Jonna.

1:a april



1:a april 2009, cykelhjälm och allt! noobs

Tja, ny månad härligt alltså! yess.. rolig fredagskväll alltså måste skriva på min text aja har gottis iaf hehehe. idag var det as god mat i skolan det var såhära oxfilé med potatisgratäng och sås, så himmla gott var det! aaaa såg sean banan, Linda bengtzing och harry potter idag på väg hem från skolan också. / v e n d e l a

RSS 2.0