sytt själv



haha hemma nu och vi är ute i sista sekund som vanligt och har gjort en "ny" musikvideo eftersom våran är så dålig, kanske lägger upp sen KANSKE

däruppe ser ni klänningen som jag sydde i slöjden dåra.. hehe helt okej dåra

Nu måste jag klippa film resten av kvällen puss Vendela


Idag är det söndag, söndag betyder snart måndag.


theas balklänning kanske? vem vet..... icke sa nicke.

God kväll!


Väntar tills klockan ska bli kvart i för då är min tvätt klar. haha hon som inte har något liv men det äger med rena kläder! aaaa vad har jag gjort idag då? Ingenting. nu ska spela Harpan på datorn, det är bäst.

Vendela


When The Children Cry



T

Coult. Hela min dator cpar sig. T:et däruppe gick inte att radera. COUlt. som sagt.
Lyssnar på Markuskrunegårds nya duo. Suger. Saknar riktiga Markus. MENMEN.
Ska gå och träna nu. Hatar handboll.
Tjo.

Second hand levi´s




Dem är så fina. hann springa in där en snabbis innan jag skulle träffa Felicia och få en tröja, hade en kvart på mig för hon var tydligen jätte stressad.. Fanns jätte många olika mörka, ljusa, vita! ville ha alla fast alla var rätt stora hehe nu ska jag fixa nagarna och kolla lite balskor -.-

Adjö Vendela ♥

Tror att det här kan vara början på något stort.

Ja dagen har väl vände förklarat hyfsat bra. Den var fin. Maten var god. Jag heter Thea och jag lyssnar på bra musik. Sen jag kom hem från middagen så har jag redigerat bilder och nu ska jag börja med bilderna från stan ikväll..heh.
Hoppahage

Martes

Valborg

sho bre. sitter i min ensamhet medans jonan sover. vi ska på spanska middag ikväll med alla spanska grupper, as dyrt äre också! redan kollat upp tunnelbana och allt, hurtigt.
Friluftsdagen blev fail det regnade och allaa drog hem, vi gick hem till wille och såg på film, sanning & konsekvens. bästa filmen någonsin. är apa hungrig men vågar inte gå ut.
Adios Vendela

oboy macka smör

sitter och väntar på att mackorna ska komma ur rosten, då kan man göra ett litet inlägg! ska gå om en halvtimme men har rätt mycke to do! och nu bränndes mackjävlarna.......-.-

hörs! Vendela


B L Å



h&m, och halva dagens klädsel, hehe

Hallå där. Härlig dag vare idag alla var så glada hihi. Nu ska jag strax måla naglarna och sedan ladda ner Never say never såg lite hos thai tills alla somnade ( Men inte för att den var dålig! eller..) aja man måste ju se den iallafall! Har sovmorgon imorgon, idrottsdag på Flaten böjar hav tio och jag kan ta bussen 20 över nio från tyresö,  hohoo! kan ta låång sovmorgon och min matsäck kommer vara godast av allas.

Tjarå Vendela


H O N U N G




Ny duvblå klänning som jag köpte idag, från h&m. Älskar den! kan visa den på imorgon.


Nu ska jag ta nått att äta och se på film sedan sova rätt tidigt börjar åtta imorgon med spanska..

Puss och hej Vendela

SÖNDAG


Godmorgon, vaknade av att solen sken rakt i mitt öga, härligt. Ska snart ta en promme till bussen för att träffa thea i gullmars vi ska vidare mot stan och förhoppninngsvis hitta en balklänning till henne, jag har redan en, hohoo!

Senare blir det veronica maggio på grönan, ha en bra dag Vendela

SÄKERT!

Såhär såg jag ut igår när vi kollade på säkert som förövrigt var utomordentligt bra. Skoja gud vilket töntigt ord. Men hon var galet bra. Älskarhenne. Dom. Vad man nu ska säga. Gillade människorna runt oss också..heh.
Nu ska jag lyssna på säkert och kolla på remember me. Tjabba.

Lördag


Hej, dålig uppdatering men det är så tråkigt när bloggen är så ful men vi ska fixa den snart!

Igårkväll Spenderades kvällen på Grönan och vi tittade på säkert, det va fint. vi hann äta på mcdonalds 2 gånger och gick en del. kom hem rätt tidigt också men det var en trevligkväll.

Nu ska jag gå ner och ta en huvudvärks tablett och se vad dem andra gör. Puss Vendela


Torsdag 19 maj


Hey! Ska snart åka mot kanalplan och titta på Felicias match med Chalinee som är en noob som ska ta sin dunjacka hehe <3 och wille, skulle egentligen rida idag men jag behövde plugga! hehe och titta på match. nu ska jag ta en jordgubbe och klä på mig.

Slutade vid 5 idag för vi gick på en extra sylektion för att bli klar med våra klänningar kan visa kort på dom nästa vecka då dom är klara! fast min är ful som stryk men theas är söt..Thea ( haha jag bloggar lite för henne för hon bloggar aldrig) fick föresten MVG på beep testet idag så nu har båda det, hohoo! Nej nu måste jag sticka

Puss Vendela


Klassresa Flaten









Onsdag


hej på er, av dom som är kvar hehe. har verkligen inte haft tid eller ork och 1 hemkunskapsgrej som ska vara inne imorgon och 2 saker tills på fredag. Nu ska jag prata med thea och de andra vi hade tänkt gå ut och hitta på något kul. kan göra ett tidsinställt inlägg med bilder från klassresan så kolla in runt halv åtta eller nått

puss Vendela

bajsblogg

det är så jobbigt att skriva in epost adressen... hejdå hörs imorgon eller nått. Felåt.
Vendela


Do you wanna be my fjortisboy?


Hahaha fina tider det där alltså... Vendela suger på att blogga så ni vet. Hon kollar bara på HanaMontana. Bayyyyyyyyyyyy.


Datasalslan


HAHH ful.
Sitter i datasalen och är cool som vanligt. Så att du vet lirre. Ska göra nått annat nu. HIHI. Skoja. För trött fortfarande. P.


Kyss mig inte, det kommer bara leda till något ont ändå.


Sommaren 2009. Kul att jag typ blir fulare och fulare för varje år som går. Aja. Blir kanske brunare iår.
Bara så ni vet så kommer det här inlägget säkert bli mobbat, på 35 timmar så har jag sovit 2 timmar. Är sisådär pigg va. Tror jag ska gå och lägga mig typ nu. Våran klassresa var iallfall jättefin! Den resulterade 3 dopp från min sida, en naken rush ner till vattnet som straff för att jag inte var så bra som jag hade önskat på klädpoker. Läskigt många liter cola i min mage och läskigt mycket socker och annat speedande i mitt blodomlopp. Men det var grymt. Vissa saker förhöjde ju upplevelsen. ALLTSÅ vad fan pratar jag om?!


+++



Nu drar vi iväg och åker på klassresa till Flaten, hörs på Söndag!

Puss ♥


vitt


Hej, har nyss tvättat min sovsäck den är ful som stryk. ljusblå med rött i. aja vem bryr sig. är jätte hungrig och vi har ingen mat hemma och pappa säger att han har handlat.. man ba nej det har du inte. Thea är ute på rackartyg på Grönan! hon är på johnossi med massa människor, vill också men kan inte som den fattiglappen jag är!

Nu ska jag sätta på musik och städa mitt rum i min ensamhet men inte nu för jag är trött!

Hejdå ♥


Im here without you baby

hungrig vende

Sitter hemma hos jonna och taggar inför Johnossi som spelar på grönan om någon timme, tror vi ska dra rätt så nu! Har med kamera och grejjer men vet inte om jag vågar fota eftersom det typ regnar?!
Aja, vi hörs! / thea

Torsdag


Resturant city, vilket hus är snyggast mitt eller theas? HAHA geeks vi vet.

Hallå där kött och blåbär!

Hjälp nu måste jag stänga mitt fönster för nu låter något läskigt där, så. Hatar när det är mörk och man inte kan se ner på marken och när man ska sträcka sig för att stänga fönstret så känns det som om att någon ska ta tag i ens arm och dra ner en. ja så är det!

nu ska jag fortsätta packa ska till far min imorgon juste måste hämta en väska till klassresan! vafan ska man ha för väska? haha vi ska på klassresa till Flaten, så jävla lol!
sho Vendela!

Mustaschkampen

Hejdärute! Vendela är och pillar i rumpan på sina hästar i stallet så därifrån får ni ingen uppdatering!
Själv har jag kört lite hemmafys ( okej bara rumpa och liiiiiite mage sen tröttnade jag) I bikini för att tagga tills jag går runt i bikini varje dag. SÅ taggande. Trodde jag haha.
Här är min middag som  jag åt på kostigt sätt, amerikanska pannkakor + lakritsglass + hallonsylt + melon... Men det blev mums!
HAHHAhaha sån ful min..
Jaja, nu ska jag fortsätta lyssna på min förtillfället favoritlåt, Beds are burning.
Heidå/thea

11 maj


Idag

Sitter och ändrar i mina gymnasieval och är allmänt trött. Gick faktiskt ganska bra på nationella i matte kändes som jag klarade fler vg frågor än G frågor, både bra och dåligt..

Efter skolan gick vi 5 till en gräsmatta och solade hela eftermiddagen, muy simpatico! Nä tror det är dax att ta itu med So läxan nu men först saft!

Vendela

Det var så länge sen

Hej! Vet inte varför jag tar mig tid att skriva det här, min buss går om 10 minuter! Ska iallfall till bosön på fystester och sånt skit...Blir säkert kul!. Inte. Men men dags att dra!
Yesterday

We are cool people





Töntig första bild jag vet, haha!

Halloj! Hela Eftermiddagen satt jag och Felicia i nytorget och chillade, vädret är så underbart! Sen tog jag bussen hem till mamma och stoppknapparna på bussen funkade inte så man fick ropa på henne att öppna dörrarna, det var fett läskigt!! skoja.. Å det var pastasallad i skolan och det var super gott men nu borde jag sova Nationella i matte imorgon bitti! Wiho.. Svårt det kommer bli

Puss! Vendela


It seems to me like we all are gonna die

Åt precis ( typ 2 timmar sen hehe) middag på balkongen i min nya bikini. Eller köpte två idag. Gillar båda lika mycket. Dom är underbara. Den jag har på bilden+ en gul!
Nu ska jag lyssna på älsklings Timo och göra nått kul. Borde göra läxor förmodar jag. Orkante.
Redigera bilder låter mycket mer lockande!

Ser ni vem det är? svar nej.


Min  bild från Bilden, hehe observera att den inte är klar!

jag vet vi är usla på att blogga..jag försöker! Slutade vid halv fyra efter Beep testet, fick mvg hihi. Sen tar jag tuben till gullmarsplan och hamnar på världens varmaste buss alltså jag dog viftade med ett papper konstant! det var hemskt, aldrig mer säger jag bara, lol. Och värmen idag så himmela underbart! Men vafan ska man ha på sig imorgon då man kan ju säga att jag hade en aning för varma kläder idag, hehe nä är trött och behöver sova

Puss Vendela ♥


7 Maj 2011

Sho, har inte orkat bloggat för att man blir inte sugen när Thea inte gör det! Hör du det!? Jag träffade fina felicia idag vi pantade burkar för att kunna köpa oss en liten glass, känner mig så jäkla handikappad utan pengar förstår inte vart dom tagit vägen..det här går inte. Nu sitter jag och äter mina Maoaaam, dom är bäst. Nää nu äre dax för en dusch tror jag, har nya sängkläder, hohooo det äger!

Trevlig kväll Vendela ♥

Fellie och moí


vi gillar Bilder









Fotografen hehe. Det var Noobsens Kväll vi skildes åt vid 10, hahaha aja det var kallt.
                                                          Puss / V


21:50

Sladden till Kameran är borta -.- återkommer när jag hittar den.

Nu är det dax för en dusch, Godkväll Allesammans! Vendela


spröda ostbågar med mild ost

Hallo! Hemma nu från en aaas jobbiga gympa lektion och en jävligt pinsam!! HAHA det var såhär att man ska jaga en person i en bana och så ska man byta person från ledet aja det heter envighetsstaffet och så ba när jag ska springa ( även fast jag var skit trött tvingade felicia mig) så ba när jag är jag as nära att ta hon framför så känner jag hur mina ben böjer sig och jag kan inte stanna asså det gick inte!! måste bara ta lite glass vänta.. AA så jag ramlar och gör värsta kullerbyttan och förstörde allting. HAHAHA

Tårttävlingen då? vi vann hohoooo den var bäst! hihi lägger in bilder sen ikväll, hur gick det för er som gjorde nationella rå? för mig gick det helt ok, hoppas på ett G , hehe.

Vendela

Äpple Passionsfrukt kiwiiii!


Sitter och klottrar ner lite grejer till engelska läxan och pappa kom nyss hem med revbensspjäll, man ba wooooohoooooo nu är det fest!!! lol. Sitter förövrigt och lyssnar på Grooveshark och det är bättre än spotify! Ikväll blir det bara läxor och bigbrother, Jag och Thea skulle gymma idag men hon ville hem och se på film...lata jävel! inte för att jag är annorlunda.. hehe nu ska jag ta ett glas apelsin dricka! man ba det heter fanta.. Nu blev det här inlägget konstigt. hejdå / Favoriten


Outfit

Såhär såg jag ut idag. Kanske inte så smickrande bild menmen man kan inte alltid vara på topp!
Nu kolla jag på gossipgirl och måste plugga. Bajsbajs.
/ thea

Onsdag


Hej, kom hem från skolan aldeles nyss, slutade tidigt idag och jag orkar inte vara med nån idag så jag se på film och äta chocolate! Skönt får ta itu med engelska läxan ikväll man ska skriva om Mod , så ni kan ju hjälpa mig och skriva vad ni tycker mod är om ni vill lixom..HAHA som om nån gör det...eller vem vet? skoja. Nu ska jag byta om orkar icke ha jeans på mig.

au revoir Vendela ( okej det där lät töntigt )


Skyll dig själv för folk vill gärna lära känna dig

Om 23 minuter har jag tvättstugan. Somsagt bästa hemmafrun ever.
Sitter och kikar runt lite på balklänningar, kan dock inte köpa en förs nästa barnbidrag för har lite annat att fixa den här månaden!
Har iallfall hittat några på topshop jag funderar på, och kollar lite på zara nu. Orkar inte ha någon exklusiv dyr klänning..
Lyssnar på håkan (förvånande) på en ny sida jag hittat som är som spotify :)
Meeen nu ska jag äta en bulle eller nått, jag kör på egenbakat istället för att göra som n00ben vendela..
Satfläsk vad gott det skulle vara med en semla..

Stjärna

Okej vad fan har hänt? Varför har vi så många komentarer? Inte för att det är dåligt! super kul blir så glad! hihi hoppas ni stannar, Hehe när jag skulle ta ut tvätten så tappade jag mitt lakan på marken, jag ba Nooooo. så blev det svart på det. hehe.

Vill också gratta min lille vän Charlie också! hon fyller 11 år idag, puss på dig!


Du är precis som romeo

Har varit väldigt dött från mitt håll men livet är galet. Håller på att "boka" och fixa för en snabb visit i gävle.. Men mer om det när det blir aktuellt om det blir det :)
Har nyss lagat middag till familjen+Sebbe, Lax, qinoa och fetaostkräm och sallad, blev väldigt smaskigt och uppskattat!
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra utom engelskaläxan och äta glass.

Haha alltför luffigbild på mig och Daniel Gilbert. Underbara du.
Hörs senare ikväll, puss Thesing

Tisdag 3:e maj

tjena, kom hem för en halvtimme sen och tog två bullar, älskar dom! findus kanelbullar är, bäst. Hade sjöjd nyss i skolan och alla gör klänningar, hahaha dom blir så himla fula! måste ta kort på dom, har tid bokad i tvättstugan nu klockan 4 också.. oj ser att den börjar så måste springa ner nu!

Puss vendela


19:30 bara för det blev klockan 19:31.. nu får det stå så


Hur ska det här gå.. 1 dag 1 timme

Hallo, kom hem från ett tag sen och har bara suttit vid datan, hmm.. jag skulle ju göra matteläxan, tror jag skiter i den. Efter skolan åkte vi iväg till stan och köpte present till charlie, hihih den är bäst! Solade också och åt på subway och mcdonalds, hungrigt.

 Har förövrigt lyssnat upp alla mina favorit låtar på Spotify man får lixom tänka, Nej den här får jag inte lyssna på för den kanske jag vill lyssna på om 20 dagar.. Jag vet att man kan ladda ner men det är jobbigt! Nu ska jag ta något att äta

Adjö Vendela


Andra Maj


En liten dagens innan jag ska cykla till skolan
Kram Vendela


11

sho, har nyss dushat och sitter nu och lyssnar på veronica maggios album, underbart. har lyssnat upp mina favorit låtar på spotify,sämst. Ska fortsätta titta på säsong 2 av glee ikväll och äta mina lantchips. Har inte så mycket mer att säga, eller kan säga att ja har låång sovmorgon imorgon så då kanske det blir ett och annat inlägg imorogn bitti också!

Ha en trevlig kväll puss Vendela


Första maj



Hej! igårkväll var super bra vi såg Red riding hood och den var bättre än vad jag trodde! tog massa bilder också, och hahaha en film när jonna dansar som ett jävla benrangel! jag vill lägga upp den men jag får inte... kan lägga in lite bilder sen också men nu ska jag äta klart min frukost och så til det blir det min glee lista till det! juste!!!! är det idag man måste börja betala premium?? noooo

juste jag och thea ska göra en ny design men det blir aldrig av.. men det kommer jag lovar!


RSS 2.0